Skip to main content

DRAGBAR-600S-engångsvcape 600 bloss

Zovoo Dragbar 600 Engångsvape Recension

Zovoo är ett dotterbolag till det populära vapingmärket Voopoo och är enbart dedikerat till produktionen av engångs ecigaretter.

Dragbar må vara deras första serie, men det finns massor av varianter för att täcka de flesta engångsvejpares behov.

De sträcker sig från Dragbar 600 som vi har för granskning med en kapacitet på 2 ml, 400 mAh batteri, som håller i upp till 600 bloss. Den största i sortimentet är Dragbar 5000 med en kapacitet på 13 ml, uppladdningsbart 630mAh batteri som håller i upp till 5000 bloss. Den får dock inte säljas i Sverige.

Dragbar 600 är idealisk för TPD eftersom den kommer med 20 mg nikotin och är laddad med 2ml e-juice.

Det finns 10 smaker att välja mellan med Dragbar:

Vi har tre smaker för recension: Peach Ice, Tobacco och OMG.

Zovoo Dragbar 600 engångscigg

Specifikationer och funktioner
Mått: 98×18,8×18,8mm
E-vätskekapacitet: 2ml
Batterikapacitet: 400mAh
Antal bloss: 600 puffar
Nikotinstyrka: 20mg Nikotinsalt
Material: PC, PCTG, ABS
Motstånd: 1,5Ω

Design & Stil

De har inte bara en gummiplugg i munstycket utan även en på basen som täcker luftflödeshålen. Detta är viktigt eftersom det förhindrar oavsiktligt läckage under transport.

Dragbar 600 har en intressant design som liknar en liten, smal flaska. De är alla av plast och släta att röra vid och har ett linjespår längs huvudkroppen.

Den tvåfärgade designen är iögonfallande och fungerar riktigt bra för att visa upp smakprofilen i engångsprodukten.

De är också mycket kompakta och lätta, knappt märkbara i en ficka och kan enkelt döljas i handflatan.

I basen av varje engångsprodukt finns 4 små luftflödeshål som har blå LED-lampor bakom sig som tänds varje gång du vape. Lamporna blinkar när batteriet är urladdat.

Här kan du köpa Zovoo Dragbar 600 hos Engångsvape24.

Zovoo Dragbar 600 Engångsvape Peach Ice

De säger: Dragbar Peach Ice Disposable är en välsmakande frusen fruktpuffbarblandning. Fångar delikata saftiga toner av persika som ger en söt och härlig smak tillsammans med is för att skapa en uppfriskande isig men fruktig utandning.

Vår Vibe:
En riktigt överdådig söt och saftig persikosmak, ända från offset genom inandning och utandning. Det är en exakt naturlig persikasmak men vågar sig definitivt på den söta sidan, som jag verkligen gillar. Den har en bra kylande kick, inte för överväldigande, men tillräckligt för att lämna dig med en uppfriskande kick. Det finns en riktigt bra balans här, förmodligen en av de bästa engångsmodellerna med persikasmaken jag har haft.

Zovoo Dragbar 600 Engångsvape OMG (Apelsin, Mango, Guava)

De säger: Dragbar OMG Orange Mango Guava Disposable är en tropisk frukt medley puff bar blandning. Fångar ljuvligt saftiga toner av zesty apelsiner sammansmält med mango som ger en söt och tillfredsställande smak tillsammans med exotisk guava för att skapa en lockande fruktig utandning.

Vår Vibe:
Ännu en fruktig njutning. Mangon och guavan är huvudrollsinnehavarna här, som verkligen trycker igenom från första inandningen. Det finns en underliggande subtil orange ton som du märker efter några vapes. Den har samma mängd kylning som Peach Ice, vilket ger dig en uppfriskande vape utan att vara överväldigande. Sammantaget är det en läcker exotisk fruktvape.

Zovoo DragBar 600 Engångsvape  Tobacco

De säger: Dragbar Tobacco Disposable är en rik tobakspuffbarblandning. Fångar lyxiga tobaksnoter med rökiga höjdpunkter som ger en mjuk och tillfredsställande smak vid utandningen för att skapa en perfekt heldagsvape.

Vår Vibe:
Det här är svårt för mig att bedöma eftersom jag inte är ett stort fan av vapes med tobakssmak. Men jag kommer att säga att detta är en mycket mjuk tobaksblandning. Det lutar inte för mycket på träiga eller nötiga toner. Det är en direkt fast tobakssmak som inte kommer att vara alltför överväldigande men kommer att tillfredsställa de flesta tobaksälskare.

Zovoo Dragbar 600 Ecigg

Prestanda
Alla tre engångsvapes var felfria i användningen från början till slut. Smaken var på punkt genom engångsvapens livslängd.

De höll mig i ungefär 7-8 timmars vaping, och jag skulle säga att de var bra för de 600 blossen, även om jag inte räknade strikt.

De 4 blå LED-lamporna på basen blinkar när batteriet är urladdat, och det är precis som vapen börjar förlora sin prestanda.

Dragningen på Dragbars är också mycket bra. Det är en lös MTL som de flesta engångsartiklar, men inte för lös att en tight MTL-vaper som jag kände sig missnöjd eller ville försöka en DTL-dragning med dem.

Omkopplaren för automatisk dragning är också mycket bra, var och en av dem är mycket konsekventa och lyhörda vid inandningen.

Formfaktorn är perfekt och kompakt, och de är så lätta att du knappt märker dem i en ficka, även om det är en skjortficka.

Zovoo Dragbar 600 Dom

Jag har provat otaliga engångsvapes i år, och även om de flesta är ganska bra, är det många som verkligen har fruktansvärda prestanda.

Tack och lov är Dragbar designad av Voopoo, och det syns. Smaken är fantastisk från varje engångsvejp utan att vara för söt eller för mycket kylande för att maskera smaken. Draget är en bra lös MTL, och den automatiska draw-omkopplaren är lyhörd.

De ser också snygga ut och är kompakta och lätta, vilket är vad du vill ha i en engångspenna.

Sammantaget är Dragbar 600s några av de bästa engångsvapes jag har provat. Jag ser fram emot att prova några av deras andra fruktiga smaker.

Här kan du köpa Zovoo Dragbar 600 hos iSmokeKing.

Leave a Reply